De training wordt gegeven door Hendrik-Dirk van der Bijl en Wies ten Kampe.

 

Hendrik-Dirk van der Bijl

Als nuchtere Fries werk ik resultaatgericht en ik zorg ervoor dat mijn cliënten een training of coachingstraject tevreden afronden.

 

In de rol van ervaringsdeskundige en transformationeel coach ® bij instituut Orbis ligt mijn drijfveer in het bijdragen aan de ontwikkeling van individuen en groepen. Ik ga er hierbij vanuit dat de werknemer prima weet/voelt wat zij/hij wel en niet wil en dat daarbij alleen een steun in de rug nodig is. De steun bestaat met name uit een professionele en prettig confronterende spiegel die voorgehouden wordt.

 

Mijn overtuiging is dat mensen alleen veranderen als ze daar zelf de waarde van inzien. Als transformationeel coach begeleid ik de wens om te veranderen van binnenuit en zal ik niemand opleggen wat goed voor hem/haar is.

 

Wies ten Kampe

Mijn rode draad is dat ik als coach en trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling mensen in beweging zet door het ontdekken en het volgen van hun eigen drijfveren. Ik doorloop samen met hen het proces van het ontdekken, het opruimen van barrières en ten slotte het volgen van de drijfveren (de beweging).

 

Mijn methodes bij trainen maken gebruik van het letterlijk in beweging zetten van mensen en ook letterlijk het proces van binnen naar buiten brengen van de drijfveren door gebruik te maken van leerspelen in de buitenlucht.

 

Als coach en trainer heb ik een open houding. Zonder te oordelen geef ik de ander ruimte. Door mijn doorzettingsvermogen en analytische geest kom ik snel tot de kern van het probleem.